Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Festivalul "Teatru pe Drumul Sarii", din perspectiva administratiei turdene

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
În aplauzele publicului turdean, cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru şi Arte Performative care s-a încheiat duminică, 18 Octombrie 2015, a demonstrat faptul că cetăţenii Municipiului Turda sunt deschişi spre cultură şi artă.

Teatrul “Aureliu Manea” Turda, într-un parteneriat cu Primăria Municipiului Turda şi Consiliul Local Turda, a găzduit timp de o săptămână un festival de mare însemnătate, aducând pe scena locală turdeană atât piese de teatru cât şi actori celebrii care au un cuvânt de spus în arta teatrală.

Pentru toate spectacolele oferite, mulţumim pe această cale Teatrului de păpuşi ”Prichindel” Alba Iulia, Teatrului Odeon Bucureşti, Teatrului ACT Bucureşti şi Teatrului “Regina Maria” Oradea, actorilor şi conducerii Teatrului “Aureliu Manea” Turda reprezentată de către doamna Manager Narcisa Pintea.

De asemenea, mulţumim cetăţenilor turdeni prezenţi la festival, faţă de care venim cu promisiunea că la Turda vom gazdui şi alte acte culturale care să familiarizeze publicul cu forme noi de teatru.

Totodată, ne dorim ca acest festival să devină o tradiţie pentru Municipiul Turda motiv pentru care ediţia a V-a din anul 2016 va prezenta surprize plăcute iubitorilor de teatru şi nu numai.

Primăria Municipiului Turda
Primar,
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS