Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Mon, Jun
124 New Articles

Primăria Turda efectuează în perioada 03.06.2023 – 09.06.2023 o acțiune de dezinsecție pe domeniul public al  municipiului  Turda. Acțiunea se  desfășoară între orele 21:00 și 04:00. În cazul în care nu va fi posibilă desfăsurarea acțiunii de dezinsecție din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala.

În perioada propagandei comuniste, gândurile și sentimentele românilor au fost dirijate de influență și manipulare. Ideologia rigidă a regimului comunist a pătruns adânc în fiecare aspect al vieții românilor noștri, transformându-le realitatea într-un vast teatru în care domina manipularea. Toate acestea, până când poporul s-a revoltat, producând o schimbare inimaginabilă, distrugând regimul.

Cu mare emoție, anunțăm apropierea de final a proiectului „Centrul de Fapte Bune”. A fost o călătorie extraordinară, plină de învățare și descoperire, iar acum este momentul să împărtășim cu voi rezultatele noastre remarcabile.

Înființarea Clubului de Presă a stârnit interesul caselor de presă din România, peste 70 de ziare, televiziuni, radiouri sau site-uri alegând să se înscrie în asociația care și-a propus să sprijine angajatorii și angajații din mass-media românească.

Clubul de Presă a luat act de un proiect de hotărâre de Guvern aflat foarte aproape de faza de aprobare, prin care Ministerul Digitalizării intenționează să-i lărgească atribuțiile, astfel încât să poată controla mediul online. Cu alte cuvinte, toate postările online devin vulnerabile, în măsura în care birocrații din Ministerul Digitalizării ajung la concluzia că informațiile și comentariile distribuite sunt neconforme cu linia oficială.

More Articles ...