Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Fri, Mar
115 New Articles

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj au intervenit în cursul dimineții de joi, 15 februarie, pentru a stinge un incendiu care a cuprins o hală situată la intrare în localitatea Baciu.

O echipă de scafandri din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj a stabilit un nou record național de scufundare în peșteră inundată, atingând cota de – 129 metri adâncime, în Izbucul Ibzândiș din Munții Pădurea Craiului, județul Bihor. Izbucul este considerat unul emblematic în speologia din România: aici se realizează explorări de mai bine de jumătate de secol.

Compania de Apă ARIEŞ anunță demararea lucrărilor de montare contoare inteligente cu citire la distanță în localitatea LUNA începând cu data de 12.02.2024. Rugăm utilizatorii să asigure și să faciliteze accesul pentru înlocuirea contoarelor, să facă o inspecție prealabilă a căminelor de branșament și să le pregătească, să asigure curățenia și integritatea acestora.

Biblioteca Municipală ”T. Murășanu” Turda, Biblioteca Municipală ASTRA Câmpia Turzii,  Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda și Colegiul ”Emil Negruțiu” Turda  fac o minibibliotecă și dotează cu jocuri și jucării Secția de pediatrie a Spitalului Municipal Câmpia Turzii în campania județeană ”LUDOTECĂ PENTRU SĂNĂTATE”!

More Articles ...