Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, Feb
134 New Articles

Într-o perioadă în care viitorul Uniunii Europene și al următoarelor generații este dominat de incertitudini, rolul implicării tinerilor în comunitate este mai important ca oricând. Adolescența este o perioadă decisivă în formarea fiecărui individ; în această perioadă, tinerii își formează valorile după care se vor ghida întreaga viață - relațiile personale, raportarea la ceilalți cetățeni alături de care trăiesc, raportarea la educație și cunoaștere, precum și la viața profesională și carieră.

Având în vedere temperaturile scăzute, pentru a evita problemele legate de riscul de îngheț și pentru a evita cheltuielile cu reparațiile sau înlocuirea apometrelor și instalațiilor, Compania de Apă Arieș adresează utilizatorilor câteva recomandări privind protecţia contoarelor şi branşamentelor de alimentare cu apă în perioada rece:

Clienții Companiei de Apă Arieș îşi pot plăti facturile și prin intermediul platformei AqMeter – www.aqmeter.com. Astfel, în completarea soluțiilor de tip internet și mobile banking oferite, aplicația AqMeter este încă modalitate de plată gratuită, un mod facil de plată, din confortul casei, fără a mai fi necesară deplasarea la casieriile CAA sau la punctele de încasare.

Reprezentanții unei societăți comerciale din județul Cluj au fost sancționați la sfârșitul săptămânii trecute cu amendă în valoare de 45.000 lei, pentru primirea la muncă fără forme legale a trei cetăţeni din Camerun. Pe numele a doi străini au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 30 de zile.

Creșterea gradului de conectare la rețea de apă și canalizare a locuitorilor comunei se realizează în cadrul contractului CL12 - „Extindere sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în comuna Tritenii de Jos”.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește că, până la data de  01 februarie 2023, beneficiarii ajutoarelor acordate în baza HG nr. 1053/2022 privind acordarea unor ajutoare excepţionale producătorilor agricoli, crescători din sectoarele suin şi avicol, care nu au accesat Măsura 14 – Bunăstarea animalelor, au obligația depunerii documentelor care fac dovada menţinerii activităţii până la data de 31 decembrie 2022, în conformitate cu prevederile art. 5 alin. (1) lit. c și alin. (2) lit.c.

Alături de Leonardo-Mihai Mărincean - Expert acreditat în economie socială, în Metode și Statistici aplicate în Științe Sociale - Metode Cantitative, vei învăța cum să dezvolți analiza de nevoi dinaintea proiectului.

More Articles ...