Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Sat, Aug
239 New Articles

VIDEO | Mesajul de sărbători al echipei Invictus

Actualitate
Typography

După amânarea Jocurilor Invictus ce urmau să se desfășoare peste o lună la Haga, militarii răniți din echipa Invictus România s-au întors la serviciu pentru a pune umărul la limitarea răspândirii infecției cu coronavirus.

20 de militari români răniți în operațiuni militare, însoțiți de către familie și prieteni, urmau să participe anul acesta la Invictus Games Haga 2020, alături de alte 18 națiuni, însă prințul Harry, organizatorul jocurilor, a luat hotărârea de a le replanifica, în funcție de disponibilitatea facilităţilor şi resurselor necesare, în mai sau iunie 2021.

Cu toate acestea membrii echipei Invictus România continuă să se antreneze pentru a fii în cea mai bună formă pentru la anul. Flotările, genofleziunile, stretching-ul au înlocuit alergarea, înotul sau trasul cu arcul. Luptătorii noștri s-au adaptat foarte repede la condițiile actuale și, atunci când nu sunt la serviciu, își continuă antrenamentele de acasă. Continuă să ne inspire în fiecare zi prin efortul pe care îl depun pentru a-și depăși propriile limite fizice și psihice și ne arată că nu există obstacole în calea atingerii unui obiectiv dacă dovedești ambiție, perseverență, ai spirit de luptător și nu renunți în fața provocărilor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS