Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Președintele P.S.D.Turda ia atitudine cu privire la proiectul de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc

Actualitate
Tools
Typography

Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil. P.S.D nu a susținut și nu va susține NICIODATĂ, vreun demers de autonomie națională. Iubim România mai mult decât orice și fiecare acțiune a noastră vizează bunăstarea cetățenilor, apără și promovează tradițiile naționale și cultivă patriotismul.

Este regretabil faptul că în această perioadă grea prin care trecem cu toții, guvernul P.N.L. în frunte cu președintele României, proliferează știri false (cum că P.S.D.-ul ar susține autonomia Ținutului Secuiesc), menite să distragă atenția românilor de la PROASTA guvernare și lipsa totală a măsurilor economice pe care aceștia ar fi trebuit să le adopte.

Din nefericire , în următoarele luni, această lipsă de profesionalism a guvernului PN.L. se va vedea în scăderea drastică a nivelului de trai al românilor.

În cel mai scurt timp Senatul României (prin senatorii P.S.D.) va vota ÎMPOTRIVA acestui proiect de lege aberant și atunci vom vedea cu adevărat minciuna P.N.L-ului !!!

Vă prezint în cele ce urmează punctul de vedere al P.S.D-ului!

PSD NU susține legea privind autonomia Ținutului Secuiesc! PSD va vota împotriva acestui proiect de lege și îl va respinge URGENT la Senat, care e cameră decizională.

De altfel, PSD a votat împotrivă și în comisiile de specialitate din Camera Deputaților. Acest proiect are NUMAI rapoarte de respingere și avize NEGATIVE. Acest proiect a fost introdus pe ordinea de zi cu raport de RESPINGERE.

Mai mult, GUVERNUL a dat răspuns și a trimis PUNCT DE VEDERE după mai bine de două luni de când i-a fost solicitat, după ce se împlinise deja termenul de adoptare tacită! Mai mult, Comisia pentru Administrație condusă de PNL a avut nevoie de 3 săptămâni ca să dea un raport pentru această lege. Mai mult, Biroul Permanent al Camerei a atenționat Comisia de Administrație printr-o adresă că se împlinește termenul de adoptare tacită și că trebuie să facă ceva.

Deși reprezentanții PNL mimează acum naționalismul, chiar ei sunt vinovați pentru neîntrunirea la timp a plenului care să respingă această lege. Pentru că au venit infectați în Parlament și nu am putut ține ședințe fix în perioada în care s-a împlinit termenul de adoptare tacită pentru această lege.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS