Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Mon, Jun
190 New Articles

Întreruperea furnizării apei potabile în satul Cornești, cuzată de o avarie

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în data de 13.05.2020, între orele 11.00 - 14.00, în satul Cornești.

Întreruperea furnizării apei potabile a fost necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie pe strada Lungă.

Echipele CAA auu fost la fața locului și au depus toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei puteau apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care utilizatorii au fost sfătuiţi să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. CAA şi-a cerut scuze pentru inconvenientele provocate și a mulțumit pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS