Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | S-au anunţat câştigătorii Concursului Naţional de Fotografie “Carantină”

Actualitate
Tools
Typography

În perioada 4-18 Mai 2020 grupul de iniţiativă adunat în jurul proiectului  #TurdaMergeMaiDeparte (Ioana Curelariu, Dana Deac, Camelia Mic şi Sebastian Luca) a organizat Concursul naţional online de fotografie având tema «CARANTINĂ».

Fiecare participant a putut concura cu maxim 3 fotografii postate în evenimentul de Facebook “Carantină. Concurs de fotografie TurdaMergeMaiDeparte”. La concurs s-au înscris  7 concurenţi, fiecare cu câte 3 fotografii.

Juriul concursului a fost format din Marian Oprea (Agora Media) - Preşedintele juriului, şi artiştii fotografi Marius Romilă şi Sebastian Luca. Câştigătorii concursului sunt următorii:

  • PREMIUL I a fost câştigat de Diana Ghişacu fotografia ESCAPADĂ;
  • PREMIUL II- Bogdan Popa cu fotografia DIN NOU LA VIAŢĂ;
  • PREMIUL III - Alexandra Bălacu fotografia UN STROP DE VIAŢĂ

În urma numărării like-urilor la închiderea concursului PREMIUL PUBLICULUI  revine Dianei Ghişa cu 23 de aprecieri (15 pentru poze, plus 8 pentru intregul album).

Organizatorii mulţumesc tuturor participanţilor. După trecerea oricărui pericol legat de COVID-19, la o dată care va fi anunţată ulterior, din timp, vom organiza o Festivitate unde vor fi decernate diplomele şi premiile câştigătorilor. Celor care nu au posibilitatea să participe la festivitate, li se va trimite premiul prin poştă.

Dana Deac

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS