Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, Jul
297 New Articles

Anunț! Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare cu presiune scăzută în municipiul Câmpia Turzii

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile, în data de 28.05.2020 - între orele 08.00 - 18:00, în municipiul Câmpia Turzii pe str. Gării.

De asemenea, în data de 28.05.2020 - între orele 08.00 - 18:00, în municipiul Câmpia Turzii - Cartier Șarât, Cartier Insula, Parc Reif, str. Laminoriștilor - începând de la nr. 108 (nr. pare) și de la nr. 143 (nr. impare) și în municipiul Turda pe str. Câmpiei – agenții economici SC MMM Autoparts, SC Gentilia și Solaris Shopping Center, apa potabilă va fi furnizată cu presiune scazută și cu posibile turbulențe generate de schimbarea sensului de alimentare a rețelei de distribuție. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție pe str. Iancu Jianu intersecție cu str. Laminoriștilor.

Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) si este cuprinsă în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” - contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CĂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS