Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
114 New Articles

Sărbătorirea zilei de 1 Iunie la Turda, un efort comun

Actualitate
Tools
Typography

Primăria Municipiului Turda şi societatea civilă adunată în jurul proiectului #TurdaMergeMaiDeparte vă propun să sărbătorim online Ziua Copilului în cadrul proiectului COPILĂRIA VÂRSTĂ DE POVESTE.

Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a-i sărbători pe cei mici, de a inspira comunitatea, de a aprecia şi iubi copilăria, copiii şi familia, de a ne reaminti de anii frumoşi ai copilăriei şi conferă an de an un prilej de mare bucurie, o sărbătorire fericită a celor mari cu cei mici, prin participarea împreună la activităţi recreative, educative şi distractive care constituie o atracţie pentru cei mici, dar şi pentru cei mari cu suflet de copil şi conferă amintiri de neuitat tuturor. Din program:

- Concursul online HAI LA CARNAVAL ŞI TRIMITE UN MESAJ!

- Album online de fotografii JUCĂRIA PREFERATĂ

- Mesaje de la personaje de poveste

- Minispectacole, momente artistice şi sportive oferite de colaboratorii proiectului: Oana Venţel, Cercul de Dans Modern de la Clubul Copiilor Turda (profesor: Daniela Heller), Fun Kids, Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda (antrenori: Diana şi Alin Miron), Clubul de Canto ARIA al Casei de Cultură Turda (profesor Ioana Felea Popa) şi alte surprize

Parteneri media: Agora Media, turdainfo.ro, Turda TV, inturda.ro, TurdaNews, Refleqt Media

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS