Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Profesor Alexandrina Băieş, despre profesorul Petru Potîrniche: “S-a dăruit credinței, muzicii și oamenilor”

Artă
Tools
Typography

Profesor Alexandrina Băieş: "Vântul a adormit în leagănul crengilor, când am aflat vestea tristă. Poate și Tatăl Ceresc acolo, sus, stă și ascultă cântecele Sfintei Liturghii, pricesnele și toate cântările intonate din suflet de copil, sub bagheta fermecată a domnului profesor Petru Potârniche.
Noi, cei care am străbătut sute, poate mii de kilometri împreună cu Corul Simbol, acest "cor de îngeri", cum spunea parintele Octavian Băieș, nu te vom uita!
Peste multe se așterne colbul uitării, dar sunt sigură că cei care au fost coriste și coriști la Catedrala din Turda nu vor uita de simbolica și blânda amenințare cu arcușul ceterii a domnului profesor.
Așa a fost: blând, modest, sensibil, creativ, generos, și s-a dăruit credinței, muzicii și oamenilor.
Dumnezeu să te odihnească!"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS