Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Acţiune în cascadă a poliţiei pe DN 16. Trei permise reţinute

Actualitate
Tools
Typography

La data de 23 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene cu spijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier şi Biroului Rutier Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune, în sistem Cascadă, pe DN16.

Acţiunea a avut drept scop creşterea gradului de disciplină rutieră, reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care nu respectă prevederile legale.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 45 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, 32 de sancţiuni au fost aplicate conducătorilor auto care au depăşit limita legală de viteză, fiind reţinute 3 permise de conducere. Alte 5 sacţiuni au fost aplicate conducătorilor auto pentru efectuarea manevrei de depăşire neregulamentară, acestora fiindu-le reţinut permisul de conducere, iar alte 8 sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier.

Pe perioada desfăşurării acţiunii, nu au fost înregistrate evenimente rutiere pe tronsonul de drum respectiv.

În perioada următoare, poliţiştii vor continua acţiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS