Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Wed, Jul
313 New Articles

Întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Turda, cauzată de o avarie

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în data de 26.06.2020, între orele 09.30 - 12.00,  în municipiul Turda.

Au fost afectate imobilele situate pe:

  • Str. Viilor
  • Str. Barbu Lautaru
  • Str. Călărași
  • Str. Câmpului

Întreruperea furnizării apei potabile era necesară pentru efectuarea lucrărilor remediere avarie pe str. Viilor nr.10.

Echipele CAA au fost la fața locului și au depus toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei puteau apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care utilizatorii erau sfătuiţi să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

CAA îşi cere scuze pentru inconvenientele provocate și a mulțumit pentru înțelegere

Serviciul Comunicare/PR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS