Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Livrarea către Ministerul Apărării Naționale a primului lot de PIRANHA V

Actualitate
Tools
Typography

Direcția generală pentru armamente, împreună cu Statul Major al Forțelor Terestre, vor desfășura începând de marți, 30 iunie, la sediul Uzinei Mecanice București S.A., ultima etapă din cadrul activităților de testare - evaluare de acceptanță a produselor  PIRANHA V aferente programului „Transportor blindat pentru trupe 8x8”.

Ulterior parcurgerii acestei activități, vor fi demarate procedurile pentru instruirea personalului implicat în procesul de operare și mentenanță și recepția primului lot constând în 36 de transportoare blindate pentru trupe 8x8 - PIRANHA V.

Totodată, demararea activităților de testare - evaluare de acceptanță a produselor  PIRANHA V, presupune continuarea procesului de producție și integrare în țară a subsistemelor esențiale militare din compunerea transportoarelor.

Prin implementarea acestui program major de înzestrare, Ministerul Apărării Naționale continuă orientarea strategică de angajare la nivelul maxim posibil a resurselor industriei de apărare din România, iar derularea activităților a fost posibilă prin eforturi susținute ale specialiștilor Direcției generale pentru armamente și CN Romtehnica S.A., în cooperare cu cei ai operatorului economic GDELS Mowag GmbH.

Biroul de Presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS