Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Vasile Nemeş, tatăl viceprimarului turdean Lucian Nemeş, a plecat în eternitate să fie împreună cu soţia sa pentru totdeauna

Actualitate
Tools
Typography

Viceprimarul municipiului Turda, Lucian Nemeş, s-a regăsit din nou în trista postură de a anunţa public o nouă tragedie în familia sa: decesul tatălui său, Vasile Nemeş. Şi asta după ce în peroada de mărţişor mama sa, avocat Lucia Nemeş, s-a contompit cu eternitatea.

Cu adanca durere in suflet anuntam incetarea din viata, dupa o grea suferinta, a celui care a fost Vasile Nemes, tatal meu.
Priveghiul va fi vineri 3 Iulie cu incepere de la ora 19 in Capela din Cimitirul Central (strada Gheorghe Lazar nr. 53 ).
Slujba de inmormantare va avea loc sambata, 4 Iulie, la ora 12, la Catedrala Ortodoxa din Turda, situata in centrul municipiului si va fi oficiată de Preasfințitul Părinte Episcop-Vicar Benedict, alături de un sobor de preoți.
” scria viceprimaruol municipiului Turda, Lucian Nemeş, pe reţeaua de socializare facebook.

Mai multe detalii despre cine a fost Vasile Nemeş, internauţii au putut afla din postarea Danei Deac de pe reţeaua de socializare facebook.

Fost primar al municipiului Turda imediat după evenimentele din decembrie 1989 (în perioada 1990-1992), Vasile Nemeş era absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din Cluj-Napoca (promoţia 1985) dar şi al Institutului Bancar Român Bucureşti (promoţia 1996) precum şi deţinătorul unui master în Bănci și Piețe de Capital la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor Cluj-Napoca (promoţia 2006).

Din activitatea lui Vasile Nemeş spicuim:

  • 1985-1989 a fost economist principal la IAS Poiana
  • 1990-1992 a fost Primarul Turzii
  • 1992-2000 a fost director la Sucursala Turda a Băncii Dacia Felix SA
  • 2000 a fost director de marketing la Turdalact SA
  • 2000-2002 a fost director general la Hagen Leasing SA
  • 2002-2004 a fost director general la Hidrocontor SA Cluj-Napoca
  • 2004-2005 a fost director general la Turdapan SA
  • 2005-2013 a fost director la MKB Nextebank SA Turda
  • 2013 a fost Director la SC Salina Turda SA
  • 2015-2016 a fost director de vânzări la ASIROM Turda
  • în ultima perioadă a lucrat la Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS