Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Răspândirea COVID-ului la Turda, prevenită de poliţie

Aiţilop
Tools
Typography

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, sub autoritatea Instituției Prefectului, au desfășurat acțiuni sub coordonarea subprefectului județului Cluj, în cursul zilei, în municipiu și în localitățile arondate, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenirea a răspândirii virusului COVID-19.

În cadrul acțiunii, au fost controlate 5 societăți comerciale, 8 terase deschise publicului, context în care au fost legitimate peste 30 de persoane.

Totodată, au fost efectuate verificări în locuri de agrement, fiind verificate atât Cheile Turzii cât și ștrandurile de pe raza de competență.

În urma verificărilor, nu au fost constatate abateri ale normelor privind prevenirea răspândirii noului coronavirus, fiind aplicată o sancțiune pentru nerespectarea Legii 61/1991R., pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acțiunea derulată a beneficiat de sprijinul jandarmilor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS