Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Sun, Oct
125 New Articles

Oprirea apei la Câmpia Turzii, necesară pentru remedierea unei avarii

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în perioada 23.07.2020, între orele 16.30 - 19.30, în municipiul Câmpia Turzii, fiind afectate imobilele situate în cartierul “Șarât”.

Întreruperea furnizării apei potabile a fost necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Gh. Lazăr nr. 37-39.

Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) si este cuprinsă în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020" - contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CĂMPIA TURZII" (Pachet CL 7).

Echipele CAA au fost la fața locului și au depus toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei era de aşteptat să apară, temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care utilizatorii au fost sfătuiţi să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. CAA ţi-a cerut scuze pentru inconvenientele provocate, mulțumind pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS