Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Patru maşini implicate într-un accident pe centura Vâlcele-Apahida

Actualitate
Tools
Typography

În această dimineaţă a aavut loc un nou accident pe Varianta Ocolitoare Cluj Est (VOCE) adică pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida, accident în care au fost implicate nu mai puţin de patru autoturisme.

Din primele informaţii, evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare de siguranţă în mers.

Alertate în jurul orei 9.30, la faţa locului au intervenit o autospecială, două echipaje SAJ şi unul SMURD pentru a gestiona situaţia de urgenţă apărută în urma evenimentului rutier.

Potrivit ISU Cluj, la locul accidentului pompierii iau găsit patru autoturisme avariate și două persoane care întâmpinau dificultăți pentru a ieși din acestea.

Pompierii au extras cele două persoane, folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu le fie agravate posibilele leziuni suferite. Cele două persoane - respectiv o femeie și un bărbat în jurul vârstei de 60 de ani - au primit primul ajutor calificat la fața locului și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. De asemenea, echipajele medicale au mai consultat un bărbat în vârstă de 60 de ani care a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.” mai informează ISU Cluj.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS