Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Pretuind apa, pretuiesti viata!

Actualitate
Tools
Typography

În 17 iunie, la Staţia de Tratare a Companiei de Apă ARIEŞ au fost în vizită 52 de elevi de clasa I şi a II-a de la Şcoala "Ioan Opriş" din Turda.

Încă din curtea şcolii au fost echipaţi cu şepcuţe ale CAA, vestuţe şi li s-au dat steguleţe Preţuind apa, preţuieşti viaţa!, lucru care i-a încântat peste măsură, întrebând de nenumărate ori dacă “acele lucruri primite le pot duce cu ei acasă”.
La Staţia de Tratare a apei au văzut de sus de pe decantor toată staţia, filtrele de nisip - asociate ca de obicei cu Jacuzzi şi centre SPA - apoi au fost lăsaţi să se joace în voie în aer liber.
Cadrele didactice care i-au însoţit, doamnele învătătoare Lidia Culcuş şi Lenke Mărginean au afirmat că această excursie a fost una binevenită şi apreciată pentru un sfârşit de an şcolar cu “coroniţă”.

Preţuind apa, preţuieşti viaţa!
Preţuind apa, preţuieşti viaţa!
Preţuind apa, preţuieşti viaţa!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS