Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Fri, Sep
228 New Articles
 

Furnizarea apei întreruptă la Turda pentru remedierea unei avarii produse de SC ACSA SA 

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 12.08.2020, între orele 09.00 - 16.00,  în municipiul Turda, pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie pe strada I.L. Caragiale, avarie produsă pe timpul nopții de către constructorul SC ACSA  SA (Lider de asociere)  - SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) care efectuează lucrări în zonă în cadrul contractului de lucrări “Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud” (CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”.

Sunt afectate imobilele situate pe:

  • I.L. Caragiale
  • Zambilelor
  • Hațegului

De asemenea, apa va fi furnizată cu presiune redusă pe străzile:

  • Macilor
  • Lotus
  • Amurgului
  • Narciselor
  • Toamnei

Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS