Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Fri, Sep
228 New Articles
 

Furnizarea apei potabile în municipiul Câmpia Turzii, întreruptă de o avarie produsă de SC Hidroconstrucţia SA

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în perioada 12.08.2020, între orele 16.00 - 19.00, în municipiul Câmpia Turzii, fiind afectate imobilele situate în cartierul ,,Șarât,,.

Întreruperea furnizării apei potabile era necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Dr. I. Rațiu.

Avaria a fost produsă de constructorul SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zona, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020" - contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII" (Pachet CL 7).

Echipele CAA au fost la fața locului depunând toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei puteau apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care utilizatorii erau sfătuiţi să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, CAA mulțumind pentru înțelegere.

--

Serviciul Comunicare/PR
S.C. Compania de Apă Arieș S.A.
Adresa: Str. Axente Sever, nr. 2, Turda, jud. Cluj
Telefon/Fax: 0264.311.771 / 0264.311.772
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.caaries.ro

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS