Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Anunț - Întrerupere furnizare apă potabilă / Program furnizare apă potabilă în  localitatea Ciurila

Actualitate
Tools
Typography

Datorită scăderii debitului de apă la sursa Ciurila, în  perioada 14.08.2020 - 17.08.2020, apa va fi furnizata în localitatea Ciurila numai în intervalul orar 08.00 - 20.00.

La reluarea furnizarii apei sunt posibile depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, caz în care sfătuim utilizatorii din localitate să  folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia in parametrii de calitate.

De asemenea, vă adresăm un apel pentru a folosi apa cu responsabilitate, doar pentru uz casnic, strict necesar. Localitatea este alimentata din resurse/izvoare proprii care sunt limitate, nivelul surselor de apă fiind foarte scăzut.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS