Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Parcul de la Tureni asteapta bazinul

Actualitate
Tools
Typography

Noul parc din comuna Tureni, amenajat pe terenul aflat în apropierea grădiniţei şi a căminului cultural din comună - zona unde nu de puţine ori s-a desfăşurat "Buciu", sărbătoarea anuală a comunei - este în prag de finalizare.

După ce în zonă au fost amenajate spaţii verzi, alei şi corpuri de iluminat alimentate cu panouri solare montate cu aproximativ o lună în urmă, singurul lucru care îi mai lipseşte parcului este bazinul. "E vorba de un bazin sub presiune la care vor fi conectate aspersoarele pe care le avem montate în parc şi care vor uda zonele verzi", spunea primarul Daniela Mănăilă precizând că bazinul încă nu a sosit de unde a fost comandat.
Lucrările la amenajarea zonei au început în toamna anului trecut, adăuga primarul comunei, valoarea întregii investiţii fiind de aproximativ 250.000 de lei (2,5 miliarde de lei vechi), fonduri provenind din colectarea taxei de mediu.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS