Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

În atenția cetățenilor municipiului Câmpia Turzii!

Actualitate
Tools
Typography

Pentru a veni în sprijinul familiilor care, în această perioadă, sunt ocupate cu prepararea conservelor de legume și fructe pentru iarnă, Primăria Municipiului Câmpia Turzii anunță o serie de măsuri.

Începând de astăzi, 8 septembrie 2020, orele 14:00, cetățenii care doresc să cumpere fructe și legume din Piața Mare vor putea intra cu autoturismele în incinta Oborului. Astfel, vor putea încărca mai ușor cumpărăturile în autoturisme, evitându-se aglomerația.

De asemenea, miercuri, 9 septembrie 2020, cetățenii vor putea să-și parcheze autoturismele pe platforma betonată din Parcul Municipal (Berc) și să se deplaseze pe jos până în incinta Oborului pentru efectuarea cumpărăturilor necesare.

Vă mulțumim!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS