Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Tue, Sep
218 New Articles
 

L-AȚI  VĂZUT?

Actualitate
Typography

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din municipiul Cluj-Napoca  județul Cluj, a plecat de la domiciliu  în data de 9 septembrie, în jurul orei 18.00, însă nu s-a mai întors.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 9 septembrie a.c BULEA VASILE, în vârstă de 80 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors până în prezent.

SEMNALMENTE - înălțime 1.80m, păr cărunt.

La momentul plecării era îmbrăcat cu o cămașă în carouri

Persoanele care pot furniza orice informaţii

despre acesta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS