Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Şi utilizatorii de trotinete electrice  şi biciclete sunt în vizorul poliţiştilor

Actualitate
Tools
Typography

În perioada 9-10 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au acționat pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, asigurarea unui trafic rutier în siguranță, prevenirea și reducerea numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora.

Abaterile constatate au impus aplicarea a peste 120 de sancțiuni contravenționale.

42 dintre acestea au reprezentat încălcări ale limitei legale de viteză.

Polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 14 permise de conducere pentru neacordarea priorițății de trecere, nerespectării regulilor privind depășirea, dar și nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost constatate numeroase abateri ale utilizatorilor de trotinete electrice/biciclete, în acest sens fiind aplicate 16 sancțiuni contravenționale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS