Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

În perioada 25-29 septembrie 2020, activitatea didactică în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Cluj, desemnate secții de votare,  se va desfășura exclusiv online

Actualitate
Tools
Typography

Activitatea didactică și educațională care presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar, din județul Cluj, în care sunt organizate secții de votare, se suspendă în perioada 25–29 septembrie 2020.

În zilele de vineri, luni și marți, respectiv 25, 28 și 29 septembrie 2020 activitatea didactică, conform orarului de școală adoptat la nivelul fiecărei unități de învățământ preuniversitar din județul Cluj, se va desfășura exclusiv în sistem on-line, prin intermediul platformelor educaționale. 

Această decizie a fost aprobată de către Ministrul Educației și Cercetării, doamna Monica Anisie, printr-un ordin transmis spre publicare în Monitorul Oficial, în urma Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență, nr. 46/2020.

În această perioadă, activitățile didactice în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Cluj, aflate în situația mai sus menționată, se vor realiza conform Metodologiei privind desfăşurarea activităţilor didactice prin intermediul tehnologiei şi al internetului, precum și pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aprobată prin O.M.EC. nr. 5545/2020.

Procesul instructiv-educativ, „față în față”, va fi reluat marți, 30.09.2020, conform scenariilor aprobate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj, cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitară.

Această propunere a fost agreată în cadrul întâlnirii de lucru de luni, 21 septembrie 2020, pe care Ministrul Educației și Cercetării a avut-o cu reprezentanți ai Asociației Comunelor din România, ai Asociației Orașelor din România, ai Asociației Municipiilor din România și ai Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS