Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Turda merge mai departe şi are şi planuri de acţiune

Actualitate
Tools
Typography

Persoanele adunate în jurul grupului “Turda merge mai departe” nu au uitat de “misiunea” iniţială şi continuă nu doar să rămână adaptaţi la situaţia actuală, dar şi să înceapă să pună în practică mai multe planuri de acţiune.

În săptămâna care a trecut am contactat instituţiile turdene care se află în primele rânduri în lupta împotriva COVID19 pentru a afla de ce au nevoie. [...] S-a făcut o informare a grupului despre aceste nevoi şi am stabilit câteva planuri de acţiune care vor începe de Luni, 23 Noiembrie a.c.” scria, pe facebook, coordonatorul grupului, Dana Deac.

Iată care sunt planurile de acţiune la care se făcea referire:

  1. Vom încerca să cumpărăm teste rapide antigen pentru detectarea rapidă a virusului pe care să le punem la dispozitia turdenilor în mod gratuit.
  2. Vom constitui grupuri de voluntari care să aprovizioneze cu pâine şi alimente de strictă necesitate persoane vârstnice singure şi persoane singure sau familii întregi carantinate din cauza îmbolnăvirii cu COVID19, care nu isi pot face cumpărăturile necesare
  3. Vom încerca să obţinem fonduri pentru achiziţionare materialelor necesare pentru instituţiile aflate în primul rând în lupta împotriva COVID19
  4. Vom susţine şi promova implicarea societăţii civile în adunarea de ajutoare necesare Spitalului Municipal Turda,
  5. Încercăm să asigurăm susţinere morală cadrelor medicale
  6. Oferim informaţii corecte de la surse autorizate
  7. Ne ocupăm de starea emoţională şi mentală a populaţiei prin intermediul postărilor de pe grupul Turda Merge Mai Departe!, care constituie platforma de acţiune a proiectelor noastre
  8. Intermediem legături între producători şi comercianţi autohtoni şi populaţie
  9. Vom promova unităţi economice şi persoane care sprijină lupta împotriva COVID-19 la Turda
  10. Vom organiza diferite evenimente online (evenimente culturale, de promovare a valorilor, întâlniri online cu reprezentanti ai forurilor naţionale şi judetene care să răspundă intrebărilor turdenilor, vom marca alte evenimente importante, vom organiza concursuri etc.)
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS