Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Tue, Apr
272 New Articles

Alte 29.250 de doze de vaccin sosite la Cluj

Actualitate
Typography

Potrivit Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19, România se aştepta la încă 140.400 de noi doze de vaccin de la Pfizer BioNTech programate să ajungă pe cale aeriană pe aeroporturile din Cluj-Napoca, Timişoara şi Otopeni.

Aşa cum explica prefectul Mircea Abrudean, pentru judeţul Cluj era vorba de “30 de cutii destinate întregii regiuni”, lotul fiind gestionat de Spitalul Militar din Cluj-Napoca.

Mai exact, prefectul a completat: “Primim 30 de tăviţe a câte 195 flacoane. Fiecare flacon are 5 doze. Total doze: 29.250 pentru şase judeţe”.

Dacă pentru Cluj s-au “alocat” 29.250 de doze, în ţară distribuţia a fost astfel:

  • Iasi: 25.350 doze
  • Constanta: 8775 de doze
  • Craiova: 12.675 de doze
  • Brasov: 12.675 de doze
  • Timișoara: 10.725 de doze

În comunicatul Comitetului se precizează că “vaccinurile vor fi trasportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale cu gheață carbonică și folie etanșă”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS