Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Strădaniile preotului Călin Pop, una dintre imaginile săptămânii pentru Basilica.ro

Actualitate
Tools
Typography

Tânărul preot Călin Pop este originar din Turda dar slujeşte la parohia Visuia unde face tot ce face un preot pentru credincioşii din parohia sa.

Prieten cu reţeaua de socializare facebook, Călin Pop marchează diverse momente din activitatea sa de zi cu zi.

Cunoscut utilizatorilor reţelei de socializare prin postările sale, Călin Pop s-a remarcat iniţial ca membru al grupului Turda Tin condus de părintele Sebastian Zăhan, apoi ca autor de versuri, având la activ câteva volume publicate dar şi câteva videoclipuri ale unor piese ale căror versificator este.

După ce studiile liceale şi universitare au fost finalizate, după ce şi-a întemeiat o familie şi dincolo de pastilele lirice oferite urmăritorilor săi de pe reţeaua de socializare, Călin Pop a ajuns să slujească în parohia Visuia iar jurnalul său online a continuat.

Aşa se face că una dintre fotografiile sale a fost selectată de Basilica.ro pentru secţiunea “Săptămâna în imagini: 4 -10 ianuarie 2021”, fiind una din cele peste 20 de fotografii cu care agenţia de ştiri a Patriarhiei Române ilustrează diverse activităţi pe parcursul câte unei săptămâni.

Astfel, Călin Pop este - pentru cititorii Basilica.ro - “Un preot (care) străbate ulițele noroiase pentru a ajunge la credincioși”.

Felicitări, Călin Pop, pentru implicare şi dăruire!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS