Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Sun, Mar
277 New Articles

Avarie la Turda! Furnizarea apei potabile e intreruptă până la ora 20.00

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 21.01.2021, între orele 14.30 - 20.00,  în municipiul Turda, fiind afectate imobilele situate în cartierele:

  • Micro 1
  • Micro 2
  • Micro 3 
  • Micro 4 
  • Poiana
  • Zona Industrială (str. 22 Decembrie 1989 și străzile adiacente situate în zona malului drept a râului Arieș)

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie dn 600 pe str. Fabricii (în proximitatea SC Turdeana).

Avaria a fost produsă de SC ACSA  SA (Lider de asociere)  - SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) care efectuează lucrări în zonă aferente contractului ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud"(CL6), aferent "Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020"

Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS