Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Mon, Apr
268 New Articles

Peste 160 de pompieri vor fi, zilnic, la datorie în acest sfârșit de săptămână!

Actualitate
Typography

În perioada sărbătorilor prilejuite de Paștele Catolic, ISU Cluj va monitoriza permanent evoluția dinamicii din teren, iar, la nevoie, vor fi dispuse măsurile imediate pentru optimizarea misiunilor de răspuns în sprijinul comunităților.

Zilnic, echipajele de pompieri care încadrează 120 de mijloace tehnice sunt pregătite să intervină pentru acordarea asistenței medicale de urgență, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții.

Răspunsul la urgențele medicale este asigurat prin intermediul celor 13 echipaje SMURD, dintre care 10 echipaje încadrate de pompieri paramedici, 3 unități de terapie intensivă mobilă (dintre care una specializată în tratament nou născuți), două autospeciale pentru transport personal și victime multiple, precum și 20 de autospeciale pentru descarcerare.

În Noapte de Înviere, în căminul credincioșilor catolici va arde lumina de Paște. Cu acest prilej, recomandăm cetățenilor să respecte câteva reguli simple pentru a nu deveni victime ale incendiilor. Este important ca lumânările sau candelele aprinse să fie așezate într-un suport incombustibil (exemplu: într-o farfurie cu puțină apă) și să nu fie amplasate în apropierea hainelor sau a altor textile. În nicio situație, nu lăsați lumânările sau candelele aprinse nesupravegheate și nu adormiți cu lumânările aprinse.

Ne dorim să vă bucurați de această sărbătoare importantă, fără evenimente care să vă pună viața în pericol!

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS