Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

CAA: Program BIROU UNIC Relații Clienți Turda în perioada 26 aprilie - 4 mai 2021

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieș anunță utilizatorii că în săptămâna 26 aprilie - 4 mai 2021 Biroul Unic Relații Clienți din Turda este ÎNCHIS pentru efecturarea lucrărilor de renovare.

Aceste lucrări au scopul de a îmbunătăți experiența clienților CAA în spațiile dedicate cât și de a asigura condițiile corespunzătoare de distanțare fizică în contextul pandemiei COVID-19.

In perioada menționată vor fi preluate fizic doar documentele urgente.

Serviciile Biroului Unic sunt disponibile prin intermediul modalităților alternative de comunicare și relaționare cu publicul.

Vă recomandăm ca în această perioadă să apelați la metodele de comunicare alternative: telefonic și online în cazul sesizărilor, cererilor și oricăror alte aspecte care pot fi soluționate și altfel decât prin prezența fizică:

Turda - telefon 0264.311.771, mobil: 0732.920.086,

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Formular de contact site: www.caaries.ro de unde, în funcție de tipul solicitării, veți fi redirecționați spre compartimentele de specialitate.

Ne cerem scuze pentru incovenientele create și vă mulțumim pentru înțelegere!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS