Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Videoclip emoţionant de Ziua Veteranilor

Actualitate
Tools
Typography

În această perioadă, Ministerul Apărării Naționale derulează o serie de manifestări dedicate „Zilei Veteranilor de Război” – 29 aprilie.

Printre acestea se numără campania „Alături de veterani”, care își propune să îi readucă în atenția publicului pe veteranii de război, eroi care și-au servit țara pe câmpul de luptă, expoziții și mese rotunde dedicate participării Armatei României la cel de-Al Doilea Război Mondial, precum și ceremonii organizate pe 29 aprilie, dată la care este marcată Ziua Veteranilor de Război.

Pentru marcarea acestei zile, MApN oferă şi un material video emoţionant prin care îndeamnă la neuitare:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS