Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Facturile CAA se pot plăti acum și prin intermediul rețelei SelfPay

Actualitate
Tools
Typography

Clienții Companiei de Apă Arieș îşi vor putea plăti de acum facturile și prin intermediul rețelei de Staţii de Plată SelfPay. Astfel, în completarea soluțiilor de tip internet și mobile banking deja oferite, adăugam o nouă soluție, un mod facil de plată ce presupune doar câteva atingeri de ecran, fără niciun comision suplimentar.

Din luna aprilie, utilizatorii CAA își pot plăti facturile de apă și canalizare într-un mod rapid și modern prin intermediul rețelei SelfPay, alcatuită din peste 5.700 de Stații de Plată amplasate la nivel național dintre care un număr de 22 de Stații de Plată în aria de operare a Companiei de Apă Arieș.

Mai multe detalii despre această modalitate de plată se pot gasi pe site-ul

www.selfpay.ro.

Vă reamintim că facturile pot fi achitate prin intermediul punctelor de încasare din arealul de deservire și a aplicațiilor:

  • Paypoint și un-doi Centru de plăți
  • prin aplicația PAGO - www.pago.ro
  • și prin bancă în conturile:
    • Banca Transilvania Turda : cont RO93BTRL05101202A7261701;
    • Banca Transilvania Câmpia Turzii: cont RO66BTRL05101202A7261702;
      NOU! – plata prin BT24 Internet banking – Banca Transilvania - secțiunea PLĂȚI UTILITĂȚI – furnizor COMPANIA DE APĂ ARIEȘ Turda
    • Banca Comercială: Cont RO17RNCB0110072404740001;
    • Trezorerie: Cont RO30TREZ2165069XXX022746
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS