Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Premiul cel mare este zâmbetul - Ignoranța face victime

Actualitate
Tools
Typography

Participă și tu la concursul în care singurele premii vor fi conștientizarea fenomenului de tip ”bullying” și zâmbetele de pe chipurile celor aflați în situații de vulnerabilitate!

”Nu toate concursurile au premii în bani, excursii sau altele... Eu am avut ideea unui concurs în care premiul cel mare este zâmbetul. Știu că poate părea ceva ieșit din comun, dar consider că trebuie să fim empatici, dacă tot vorbim despre proiectul ”Ignoranța face victime” și să găsim metode de a crea o atmosferă plăcută atât pentru noi, dar și pentru cei din jur.
Unele competiții mă îngrozesc, cu toate că și eu sunt foarte competitiv. Însă, câteodată ne gândim doar la ceea ce vom câștiga și uităm de drumul pe care mergem, de oamenii care ne-au fost alături, de experiențele pe care le-am trăit.
Ce legătură are acest ”concurs” cu violența? Te provoc să trimiți una sau mai multe lucrări la adresele de mai jos și să îți dai seama singur că zâmbetele venite cu drag, din adâncul sufletului, pot opri pentru câteva momente sentimentele care provoacă violență. Da, nu vei vedea zâmbetele celor aflați în situațiile vulnerabile, iar asta este o altă provocare pentru tine. Tu trebuie să știi că acei oameni vor zâmbi și că le vei lumina ziua. Așa, vei zâmbi și tu, doar gândindu-te și neașteptând ceva înapoi.
Mult spor! Vom posta public toate lucrările primite până la data de 19.07.2021, ora 23:00.”
-Dragoș Pleșa, Asociația Potaissa Art

Poți participa cu:

  • lucrări plastice
  • clipuri video
  • fotografii

Acestea pot fi trimise până în data de 19.07.2021, ora 23:00, la:

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Asociația Potaissa Art / Ignoranța face victime
Instagram: potaissaart / ignoranta.face.victime
Pentru mai multe informații: 0756415620

*tema: violența prin ochii tăi

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS