Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Investiții de peste 33 de milioane lei în infrastructură pentru rezolvarea integrală a problemelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare în comuna Tritenii de Jos

Actualitate
Tools
Typography

COMPANIA DE APĂ ARIEȘ S.A. A ATRIBUIT CONTRACTUL DE LUCRĂRI CL-12 EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN COMUNA TRITENII DE JOS

Compania de Apă Arieș S.A. în calitate de beneficiar al PROIECTULUI REGIONAL DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN REGIUNEA TURDA-CÂMPIA TURZII, ÎN PERIOADA 2014-2020, cod SMIS 2014+ 118679, co-finanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, a semnat în data de 31.08.2021 un nou Contract de execuție lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN COMUNA TRITENII DE JOS” – CL-12. Contractul a fost atribuit antreprenorului: Asocierea AWE INFRA S.R.L. (Lider de asociere) - ELLBREND  S.R.L. (Asociat) - I&C TRANSILVANIA CONSTRUCTII  S.R.L. (Asociat).

La ședința prilejuită de semnarea acestui contract au participat Director General Compania de Apă Arieș – Ionuț Bogdan Bobic, Primar Comuna Tritenii de Jos – Dan Alexandru Iosif și Administrator AWE INFRA SRL – Luca Cristian Ioan.

Valoarea contractului de lucrări este de 33.770.661,07 lei fara TVA

Lucrările prevăzute în contract includ: Alimentare cu apă: Extindere retea de alimentare cu apa – 42.567,36 ml, Statie de pompare apa potabila - 3 buc. Canalizare: Extindere retea de canalizare – 12.471,88 ml, Statii de pompare ape uzate menajere - 6 buc, Conducte de refulare apa uzata – 1.647,12 ml

 

Obiectul contractului include: Lucrări de construcție; Furnizare și montaj utilaje și echipamente tehnologice; Testare și punere în funcțiune; Monitorizarea și acordarea de asistență/consultanță personalului responsabil pe parcursul Perioadei de Garanție, atunci când este necesar; Remedierea eventualelor defecte apărute în Perioada de Notificare a Defectelor de 36 luni; Instruirea personalului Beneficiarului. Durata de execuție a lucrărilor și punere în funcțiune a instalațiilor este de 28 luni.

 

Investițiile cuprinse în Proiect vor permite continuarea strategiei de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, conducând la o creștere considerabilă a calității serviciilor oferite întregii populații deservite.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS