Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

CAA a explicat pe facebook intervenţia din noaptea de 15 spre 16 septembrie

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieş a postat pe reţeaua de socializare facebook o informare privind intervenţia pe care a avut-o în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2021, intervenţie care a necesitat oprirea furnizării apei potabile pentru mai multe cartiere din municipiu.

Iată precizările CAA:

15.09 - 16.09.2021 - Uzina Varianta - Echipele CAA au efectuat pe parcursul nopții lucrarile de cuplare conductă din PAFSIN PN10 SN1000 DN 600mm
De asemenea, se lucrează la reabilitarea rețelei de transport apă, montare conductă din PAFSIN PN10 SN1000 DN 600mm pe străzile Nicolae Teclu, Ion Neculce, Drum Național DN1 și pe strada Fabricii.
Aceste lucrari sunt cuprinse în investițiile aferente ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020“ contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD” (CL5) și de SC ACSA  SA (Lider de asociere)  - SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) - contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6).
Aceste investiții și înlocuirea acestei aducțiuni, care are o vechime de peste 30 de ani, sunt extrem de importante, esențiale pentru funcționarea în parametri optimi a serviciului de furnizare a apei potabile. Odată înlocuite aceste conducte foarte vechi și puse în funcțiune aductiunile noi calitatea furnizării serviciului va fi semnificativ îmbunătățită, avariile produse în sistemul de alimentare vor fi de asemenea reduse la minim sau inexistente.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS