Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Tue, Oct
152 New Articles

Anunț - Remediere avarie. Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii (27.09.2021)

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 27.09.2021, între orele 09:30 - 13:30, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Insula,,

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie pe strada Mierlei, nr.3.

Echipele CAA sunt la fața locului si depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS