Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Tue, Oct
152 New Articles

Un nou anunț de întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda - 30.09.2021

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 30.09.2021, între orele 08.30 – 15.00,  în municipiul Turda. Vor fi afectate imobilele situate în municipiul Turda, pe strada Simion Bărnuțiu de la intersecția cu str. Roșiori pana la intersecția cu str. Ion Corvin, imobilele cu numere impare (partea stângă, sens de mers Turda-Cluj-Napoca)

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă apă nouă cu conducta de apă existentă pe str. Simion Bărnuțiu.

Lucrările sunt efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD" (CL5) din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020".

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS