Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

COMPANIA DE APĂ ARIEȘ S.A. A ATRIBUIT CONTRACTUL DE SERVICII DE AUDIT FINANCIAR pentru PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN REGIUNEA TURDA-CÂMPIA TURZII, ÎN PERIOADA 2014-2020

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieș S.A. în calitate de beneficiar al PROIECTULUI REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN REGIUNEA TURDA-CÂMPIA TURZII, ÎN PERIOADA 2014-2020, cod SMIS 2014+ 118679, co-finanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, a semnat, în data de 20.10.2021, un nou contract de servicii:

„CS3-SERVICII DE AUDIT FINANCIAR PENTRU PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ DIN REGIUNEA TURDA–CÂMPIA TURZII, ÎN PERIOADA 2014-2020”

Câștigător: AGENȚIA DE AUDIT FINANCIAR AFIL SRL

Valoarea contractului de servicii: 336.000,00 lei fără TVA

Contractul are ca obiect achiziționarea serviciilor de audit financiar (respectiv, auditarea tuturor activităților proiectului, a înregistrărilor și a conturilor acestuia, conform legislației în vigoare și cerințelor finanțatorului) pentru Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020.

Furnizorul serviciilor de audit va executa proceduri specifice agreate cu privire la verificarea cheltuielilor contractului de finanțare nerambursabilă, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. Prestatorul serviciilor de audit financiar va verifica ca sumele solicitate spre rambursare de către Operatorul Regional (OR) în Cererile de rambursare pentru acțiunile finanțate în cadrul contractului de finanțare s-au efectuat („realitatea desfășurării”), sunt legale („legalitatea”), exacte („exactitate”) și eligibile.

Durata de prestare a serviciilor corespunde cu durata de implementare a Proiectului.

Investițiile cuprinse în Proiect vor permite continuarea strategiei de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda-Câmpia Turzii, conducând la o creștere considerabilă a calității serviciilor oferite întregii populații deservite.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS