Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Campia Turzii colecteaza selectiv si cu sprijinul Ecorom

Actualitate
Tools
Typography

Prezent la caravana Laboratorul Verde de la Şcoala Gimnazială "Mihai Viteazul" de la Câmpia Turzii în calitate de director al Companiei de Salubritate din oraş, Ioan Şandru a confirmat buna colaborare pe care compania o are cu societatea Ecorom.

"În baza protocolului de colaborare am înfiinţat 28 de puncte de colectare", spunea Ioan Şandru referindu-se la containerele oferite gratuit de Ecorom în vederea colectării selective şi care au fost amplasate în diverse zone din oraş. Din cele 70 de astfel de containere 25 sunt albastre (pentru colectarea hârtiei şi cartonului), 30 sunt galbene (pentru colectarea plasticului şi metalului) şi 15 sunt verzi (pentru colectarea sticlei).
De asemenea, dacă viceprimarul Dorin Lojigan preciza că nivelul de colectare a deşeurilor reciclabile a crescut la Câmpia Turzii în ultima perioadă, Ioan Şandru a oferit şi nişte cifre în acest sens.
Astfel, în preioada ianuarie-octombrie 2013 la Câmpia Turzii s-au colectat 10.8410 kg ambalaje de plastic, 15.000 kg de hârtie şi carton, şi 11.670 kg de sticlă.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS