Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

AMoS ED invită ONG-urile arieșene la o întâlnire comunitară

Actualitate
Tools
Typography

Pentru ca anul 2022 să fie unul cât mai prosper pentru societatea civilă, Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică organizează o întâlnire informală la care toate organizațiile ce acționează în comunitățile arieșene sunt bine venite!

Scopul acestei adunări este de a avea șansa la conversație și a avea oportunitatea de a dezbate metode de îmbunătățire a anumitor aspecte legate de comunitatea in care facem parte. Unul dintre subiectele principale de discuție va fi dezvoltarea mediului ONG local alături de prioritățile sale, pentru a-i crește impactul pozitiv în comunitatea arieșeană. Totodată, AMoS își dorește deschidă un dialog cu privire la voluntariat, pentru a analiza un set de priorități și măsuri pe care societatea civilă să le urmărească.

Totodată, se vor avea în vedere toate oportunitățile de dezvoltare ale următorului an care pot fi anticipate, precum și evenimentele care urmează a fi organizate.

Întâlnirea va avea loc se va organiza în data de 29 în prima lună a noului an, la ora 11:00 și va fi găzduită de Centrul Gastronomic Turda (Strada Gheorghe Lazăr Nr.8, Turda).

Pentru mai multe detalii, puteți contacta Directorul Comunitar al AMoS, Horia Roman-Crișan, la numărul de telefon: 0724046519. Înscrierile se realizează prin completarea forularului: https://forms.gle/qAxHQEjvBwxeAZco7

Puteți afla mai multe despre inițiativele asociației urmărind pagina de Facebook AMoS - Alianța pentru Mobilitate Socială (https://www.facebook.com/amos.faptebune) și pagina de Instagram amos.romania (https://www.instagram.com/amos.romania/).

AMoS ED este o organizație non-guvernamentală condusă de o viziune a tinerilor care prin fiecare activitate, inițiativă, proiect nou pe care îl organizează își dorește să contribuie la dezvoltarea potențialului tău și dezvoltarea comunității din care provii. Considerăm că societatea are nevoie pe multe paliere de oameni dispuși să producă schimbarea, iar AMoS ED își propune să adune o comunitate de oameni dispuși să o realizeze.   

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS