Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Turdean de 32 de ani arestat preventiv 30 de zile, cercetat pentru furt calificat în formă continuată

Actualitate
Tools
Typography

La data de 18 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au descins la locuința unui bărbat, de 32 de ani, din Turda, persoană cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

În urma percheziției au fost identificate și ridicate bunuri de interes în cauză.

Din cercetările polițiștilor, la data de 29 ianuarie a.c. și 10 februarie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracție în două locuințe din municipiu, de unde ar fi sustras bani, acte, un telefon mobil, dar și o tabletă electronică.

De asemenea, a reieșit că la data de 28 ianuarie a.c., ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Turda, sustrăgând două portmonee cu acte și bani.

Probatoriul administrat în cauză a condus la reținerea  bărbatului de către polițiști  în cursul acestei zile, fiind ulterior prezentat magistraților Judecătoriei Turda, care au emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cel în cauză a fost condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS