Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Thu, Aug
68 New Articles

Campania umanitară „Fă o bucurie cu o jucărie!”- ediția a II-a  (1-15 Aprilie 2022)

Actualitate
Tools
Typography

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda dă startul ediției a II-a a campaniei umanitare de colectare de jucării și jocuri pentru copii „Fă o bucurie cu o jucărie!”. Aceasta se va derula între 1 și 15 Aprilie 2022. La fel ca în prima campanie, care a avut loc în Decembrie 2021, jucăriile și jocurile pot fi noi, sau folosite, dar în stare bună și curate. Acestea vor fi donate copiilor refugiați din Ucraina și copiilor turdeni din familii nevoiașe.

Vă așteptăm cu donațiile la sediul central al Bibliotecii Municipale ”T Murășanu” Turda situat în Piața Republicii nr 52, în zilele de Luni-Vineri între orele 10:00 - 17:00, în holul bibliotecii.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
Tel: 0264.31.38.37
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS