Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Thu, Aug
68 New Articles

Anunț - Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea AITON zilnic, între anumite ore, până spre sfârşitul lunii

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în perioada 05.04.2022 – 30.04.2022, de luni până vineri, între orele 09.00 – 13.00, în localitatea AITON.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor periodice de decolmatare/spălare a rețelelor de apă potabilă. Aceste lucrări se efectuează cu scopul de a elimina depunerile de pe rețea și a îmbunătăți calitatea apei furnizate, de a mări consumul de apă livrată și de a reduce pierderile.

Decolmatarea se realizează pe anumite porțiuni ale rețelei cu o instalație specială care utilizează tehnologia AIR-Power și care funcționează pe bază de AER și apă, fără a fi utilizate produse chimice.

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS