Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Aug
61 New Articles

Anunț - Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda (07.04.2022)

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 07.04.2022, între orele 09.00 - 13.00, în municipiul Turda.

Sunt afectate imobilele situate pe străzile:

- Lotus
- Macilor
- Amurgului
- Intrarea Amurgului
- Narciselor
- Zambilelor
- Bl. E125 - Calea Victoriei
- Bl. D20 - Tineretului
- Bl. H - Calea Victoriei

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie - înlocuire hidrant pe strada Lotus 1-3.

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS