Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Thu, Jun
91 New Articles

Anunț - Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii (19.09.2022)

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 19.09.2022, între orele 08:30 - 16:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate pe strada:

  • Gheorghe Barițiu nr. 40 și 40 B blocurile:  E 120 și G

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru:

  • cuplarea branșamentelor blocului E120 și G la rețeaua de distribuție nouă de apă potabilă.  
  • anularea rețelei vechi de apa de pe str. Gheorghe Barițiu, segmentul stradal situat intre Gheorghe Barițiu numerele 38-40 și str. Aurel Vlaicu   
  • conectarea rețelei noi de distribuție în căminul de vane de pe Gheorghe Barițiu nr. 38-40.

Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020" - contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII" (Pachet CL 7).

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS