Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Mon, Dec
135 New Articles

Anunț - Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Tureni (27.09.2022)

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ S.A. anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 27.09.2022, între  orele 09:00 - 16:00, în localitatea Tureni.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare rețea existentă de apă potabilă cu rețea nouă de apă potabilă .

Lucrările sunt efectuate de constructorul Asocierea AQUA SERV SRL (Lider) - M.I.S. GRUP SRL (Asociat) - M INSTALL SRL (Asociat), cuprinse în contractul ,,Extindere și reabilitare sisteme de alimentare cu apă și sisteme de canalizare menajeră  in comunele Aiton, Ploscos și Tureni,,(CL8), aferent "Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 - 2020".

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS