Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Finalizarea proiectului ʺSprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii,  în perioada 2014-2020ʺ

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEȘ S.A. a finalizat implementarea proiectului ʺSprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020ʺ, demarat în baza Contractului de Finanțare nr. 110/16.08.2017, încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și a Fondurilor Europene-Cod SMIS: 2014+112718.

Data începerii proiectului: 16.08.2017

Valoarea totală a proiectului: 2.181.078,10 lei, din care valoarea co-finanțării din Fondul de Coeziune este de  1.853.916,38 lei, contribuția de la bugetul de stat este de 305.350,94 lei, iar contribuția proprie a beneficiarului este de 21.810,78 lei.

Obiectivul general: continuarea procesului de elaborare a documentațiilor necesare în vederea obținerii finanțării proiectului de investiții din fondurile europene destinate perioadei de programare 2014-2020, asigurându-se astfel, continuarea strategiei locale pentru dezvoltarea sectorului de apă și apă uzată și îndeplinirea obligațiilor Tratatului de Aderare a României la Uniunea Europeană, precum și a legislației specifice naționale și europene în sectorul de apă/apă uzată.

Data finalizării proiectului: 30.12.2023

La finalul perioadei de implementare a proiectului, principalele rezultate obținute au fost: sprijin în procesul de evaluare a Aplicației de finanțare până la aprobarea de către Autoritatea de Management P.O.I.M.(inclusiv prin finalizarea formularului aplicației de finanțare); elaborare documentații de atribuire (pentru contractele de servicii și cele de lucrări, suport în perioada de atribuire a contractelor),inclusiv sprijin pe parcursul procesului de atribuire și organizare seminar de prezentare a documentațiilor de atribuire și întocmirea raportului final intermediar.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS