Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

FOTO | Un colţ de Turda, prin ochii unui turdean nemulţumit

Actualitate
Tools
Typography

Un turdeam utilizator al reţelei de socializare facebook şi-a expus, prin fotografii şi prin gânduri, nemulţumirea faţă de felul în care arată un colţ al unui oraş care mereu se laudă cu statutul de oraş martir sau oraş turistic.

Cu toate acestea, turdeanul nemulţumit prezintă concret, prin fotografii, felul în care arată doar o zonă a oraşului în care noroiul pare să devină definitoriu pentru o urbe mereu într-un şantier care pare că nu se mai termină.

Iată mesajul turdeanului nemulţumit, postat pe reţeaua de socializare:

Turda, 2023. Turda, oras martir, municipiu european.
Turda care a atras sute de mii de vizitatori la Salina Turda.
Dragi consilieri, domnule primar, domnilor din consiliul de administratie al Domeniului Public Turda, ce ziceti sunteti mindrii ca orasul arata asa?
Pozele sunt facute pe strada Plopilor din Turda unde sunt 3 blocuri in care locuiesc circa 200 de familii.
StirileProTV 
Oare impozitele si taxele nu acopera sa veniti nu sa asfaltati dar macar sa puneti piatra pentru ca in conditii de iarna/toamna/primavara este groaznic cum arata aceasta zona.
Ati distrus zone verzi, ati distrus garaje pentru a face parcari doar ca acele parcari nu sunt nicaieri!!!
Impozit, taxe, amenzi stiti sa incasati la bugetul local dar sa si dati inapoi cetatenilor confort e mai greu!!!
Primaria Municipiului Turda

Iată şi fotografiile (pe lângă cea de la începutul articolului) cu care turdeanul îşi ilustrează spusele:




BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS