Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

AMoS: A sosit momentul să afli echipa de traineri alături de care vei putea învăța cum să creezi noi aventuri la tine în comunitate!

Actualitate
Tools
Typography

Alături de Leonardo-Mihai Mărincean - Expert acreditat în economie socială, în Metode și Statistici aplicate în Științe Sociale - Metode Cantitative, vei învăța cum să dezvolți analiza de nevoi dinaintea proiectului.

Sergiu Tritean - Student la FSEGA, specializarea Informatică-Economică și acreditat de California Institute of Arts în UI/UX Design, îți va arăta cum îți poți promova proiectul pe Social Media.

Horia Roman-Crișan - Student la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor și antreprenor acreditat, este tânărul alături de care vei putea învăța cum să atragi fonduri pentru inițiativa ta.

Alături de Anamaria Botezan - Acreditată în Brand Management de către London Business School și Director de Relații Publice la activ, vei învăța cum se realizează comunicarea publică și cum poți transforma școala și organizația într-un brand prin activități.

#StayTuned pe paginile noastre de Social Media pentru a afla mai multe detalii referitoare la temă, locație, program și traineri. Până atunci, aruncă un ochi pe site-ul nostru:

https://www.amosed.ro/civic-academy/

Proiect derulat în parteneriat cu Consiliul Judetean al Elevilor Cluj

Acest proiect este finanțat în parte printr-un grant al Departamentului de Stat al S.U.A. Opiniile, constatările și concluziile prezentate în această lucrare sunt ale autorului/autorilor și nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al S.U.A.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS